Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle producten van Borduurservice Annelot gevestigd te Voorthuizen. Borduurservice Annelot is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort, onder de naam Mini Borduren en onder nummer 83526757.

Algemeen

Leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten. Door een bestelling te plaatsen op onze webshop gaat u akkoord met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

Borduurservice Annelot spant zich in om de gegevens die door de klant gedeeld zijn veilig op te slaan zodat deze gegevens niet beschikbaar zijn voor onbevoegde personen.

U ontvangt een orderbevestiging per mail na het plaatsen van een bestelling. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de verzendkosten en is tevens uw factuur. Krijgt u binnen 24 uur geen orderbevestiging? Dan is er wellicht iets mis gegaan, neem dan contact op met teunette@borduurserviceannelot.nl.

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn in euro`s vermeldt, exclusief verzendkosten.

Verzenden en verzendkosten

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben zult u per mail op de hoogte gebracht worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Borduurservice Annelot hanteert een levertijd van 2 weken, mits anders overeengekomen met de klant.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL en alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij hanteren een vast verzendbedrag van € 7,25 per bestelling. De bestelling wordt zorgvuldig en stevig ingepakt. Voor beschadiging of verlies tijdens het verzenden door PostNL is Borduurservice Annelot niet aansprakelijk.

Aanlevering producten

Het borduren van zelf aangeleverd textiel gebeurt op eigen risico van de klant. Uiteraard besteden wij de uiterste zorg aan de afwerking van uw artikelen.

Indien de zelf geleverde artikelen gezamenlijk een grotere partij van dezelfde artikelen vormen, verwachten wij dat de klant 1 extra artikel meelevert als proefexemplaar. Bij grotere partijen kan een verlies optreden van maximaal 10% van de partij.

Betaling

De betaling van de bestelling dient vooraf plaats te vinden door middel van een IDEAL betaling op deze site.

Correcties van de opdracht die leiden tot verandering zullen worden doorberekend aan de hand van het op dat moment geldende uurtarief van Borduurservice Annelot.

Indien de klant een drukproef wenst, komt dit voor rekening van de klant en zal dit als meerwerk worden doorberekend.

Wanneer de klant de afgesproken bedragen niet of niet op tijd betaalt, mag Borduurservice Annelot zijn verplichtingen opschorten totdat de klant heeft betaalt.

Annulering

Wanneer u een geplaatste en betaalde bestelling wilt annuleren, dient u dit binnen 12 uur door te geven via teunette@borduurserviceannelot.nl. Bent u later dan 12 uur en zijn wij al begonnen met de bestelling, dan dient u 50% van de aankoopprijs te betalen in verband met materiaalkosten en arbeidsuren. Dit gaat uiteraard alleen over gepersonaliseerde producten.

Retourneren en ruilen

Indien een bestelling niet naar wens is, dan kunt u dit binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling laten weten via de mail. Dit geldt niet voor gepersonaliseerde producten of producten die voor u op maat zijn gemaakt, deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Bij retournering zijn de retourkosten ten alle tijden voor de klant.

Geretourneerde artikelen worden alleen retour  genomen als er toestemming per mail is gegeven.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in originele staat en onbeschadigd is. Borduurservice Annelot is niet aansprakelijk voor beschadigingen die optreden bij blootstelling van de producten aan vocht en/of warmte. Kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen, nadat de retourzending bij ons binnen is, worden teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Garantie en klachten

Heeft u tot 14 dagen na ontvangst een klacht of een vraag over uw product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie geven en wij doen ons best om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen en te verhelpen. Borduurservice Annelot is niet aansprakelijk voor schade aan producten na het wassen en/of strijken.

Afwijking in maat en kleur

Alle producten zijn handgemaakt of gepersonaliseerd, houdt u daarom rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten.

Omdat Borduurservice Annelot veel met textiel werkt is het mogelijk dat door rekking van het materiaal het borduursel niet volledig in het midden lijkt te zijn. Dit wordt door Borduurservice Annelot altijd zorgvuldig gemeten en is hiervoor dus niet aansprakelijk. Als de borduring zichtbaar scheef is (door het tonen van foto’s door de klant) en dit na retournering, tijdens nogmaals nameten inderdaad zo blijkt te zijn, zal Borduurservice Annelot een nieuw product aanleveren.

Dergelijke afwijkingen of geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren.

Wijzigingsrecht

Borduurservice Annelot behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Borduurservice Annelot.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2012 - 2024 borduurserviceannelot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel